onsdag 21 september 2011

Vackrare med åldern...

Texa är en väldigt glad och positiv liten vovve. Allt är så himla kul och allt går så vansinnigt snabbt. Knappt hon har tid att tänka efter över huvud taget. Matte undrar ibland om hon har något att tänka med, för det händer alltid en massa bus och det är sällan någon riktig reda i det hela.
Vi i hennes närhet förlåter henne de flesta av hennes hyss eftersom hon är så söt och så glad. Vacker som en liten arabhäst brukar matte säga och rufsa om i hennes ännu rätt obefintliga huvudhår.
Domaren på den här lilla inofficiella utställningen i Partille höll väl inte riktigt med om att hon var så vacker ännu. Jo, rätt vacker var hon sa hon men...det behövde fyllas ut lite här och där. Den andra lilla söta valpen föll domaren mer i smaken och blev rankad som 1:a idag.

Texa tänkte att; det man inte har i skönhet får kompenseras med god hållning och attityd. Hon sträckte snyggt på sig och gjorde verkligen sitt bästa där i ringen. Till och med travade lite då och då. Stora framsteg för den lilla vispan.
När Ann-Christin tränade lite extra efteråt travade hon superelegant. Jag har verkligen försökt tala om för henne att det är det som förväntas av en när man går in i ringen. Stå snyggt och trava elegant.
Svårt att komma ihåg såå många grejer säger Texa och kommer åtminstone ihåg att stå snyggt. Förhoppningsvis kommer hon snart ihåg även att det gäller att trava och inte studsa.
Nu får ni "njuta" av några bilder på unga damen. Lite stolt är jag allt över henne.
Hon är ju inte så gammal, precis 7 månader fyllda.
Titta! Här lyckades det med några travsteg. När hon travar gör hon det görsnyggt och med ett härligt driv.
Och på bordet accepterar hon rätt rejäla tag som synes på bilden nedan.

Snart blir det nya träningstillfällen för den lilla. Då ska vi se om hon fattat "galoppen" (fniss).

Inga kommentarer: