tisdag 7 oktober 2008

Clovas mejeriTänkte slå mig på en ny lukrativ verksamhet. Funderar över om jag skall öppna mejeri, dagisverksamhet eller adoptera en valp. Eller så blir jag helt enkelt amma åt ett koppel lämpliga valpar...för mjölk har jag - och det i oerhörda mängder!

Skendräktigheten har nu gjort att jag känner mig riktigt dålig. Vill bara ligga i sängen och sova. Gå ut och promenera eller leka är jag inte alls på humör för. Och promenerar gör vi massor för det skall vara bra för att minska mjölkproduktionen säger de som vet. Jag gäspar och säger åt personerna att låta mig vara i fred - har ju bäddat så gott runt mig och kissa kan jag göra en annan dag. Juvrerna spänner å det värsta, magen är svullen och mjölken fullkomligt rinner ur mig. Känner mig som värsta mjölkkossan! Det blir kladdigt och jag måste slicka i mig kladdet hela tiden, för sköta sin hygien måste man ju. Pälsen tovar sig och matte är där för att kamma och då börjar det förstås att rinna igen - att hon inte kan låta mig sköta det själv! Härom dagen var det så det gjorde ont nästan - så spänd var jag under magen. Då ringde matte veterinär Hans-Jörgen igen och fick Galastop utskrivet till mig. Nu har jag ätit medicinen några dagar och känner mig mycket bättre och det finns inte lika mycket mjölk längre. Mjölkstockningsrisken är borta och jag börjar tycka att livet är kul igen.

Nu kommer lillhusse hem - undrar om han är sugen på att gå ut och leka?

1 kommentar:

charlotte sa...

inte bra clova mjölk ska man bara ha om man har bäbisar!! matte och husse får dra ner på maten och e det mkt mjölk så att det verkligen kommer ur dig så får dom ta och ringa farbror vetinären och få lite medecin så du inte juverinflammation/mjölkstockning icke bra!!
Sköt om dig så hoppas via tt du snart mår bättre
kram swebreeze tjejerna