söndag 15 februari 2009

Ja må jag leva!

Igår, på Alla hjärtans dag fyllde jag två år! Tänk vad tiden går fort...Känns ju som igår när jag var 8 veckor och alldeles nyanländ till familjen Nilsson.Olsson...Hade tillbringat mina första veckor ute hos Isabella Murray och mamma Tjorven (Njoffelands Idé) och fått en bra och stadig grund att stå på. Trygg, lagom kaxig och väldigt framåt steppade jag in hos mina personer och tog ÖVER!
Här följer ett gäng bilder som togs under min allra första vecka med min nya familj...Har man en husse och matte som är flygledare gäller det att snabbt lära sig hålla bollarna i luften...Här ser ni hur jag redan klarar av att kissa på samma gång som jag håller i bollen.


Vilket ämne - vilken talang!

Dra och slita...bita och gnaga...Vad är det här egentligen?

Ge mig något vettigt att gnaga på!
Redan på den här tiden satte jag skräck i min omgivning...Nja kanske inte...men redan på den här tiden tyckte jag och lillhusse om att leka jage på gräsmattan.


Lektion ett i jaktskolan...smyg först på bytet...kolla dina odds...stort? litet? snabbt? farligt? flyger? eller rullar det iväg efter marken..


Därefter sätter du fart!
När man bara är 8 veckor så hänger liksom öronen neråt. Med fartvindens hjälp får man upp dem lite grand. Matte påstår att jag ser ut som Dumbo...
Det gäller att ha koll på alla fyra benen. Koordinationen är riktigt bra trots att jag är så liten. Nu är den helt grym!

Jag har fångat bollen och håller den i ett stadigt grepp så att den inte flyr...Kom och ta den om ni kan!Så liten jag är har jag redan den lite halvt galna blicken


Jag kunde redan på den tiden konsten att charma genom att kika lite under lugg med huvudet lätt på sne...Så nu säger jag bara GRATTIS till mig själv och mina syskon!

Inga kommentarer: