torsdag 26 mars 2009

På trimbordet

Ja, så har man hamnat på trimbordet igen. Det finns hur många fördelar som helst med att vara en cairn. Det finns dock en nackdel... trimmandet... Det är något man får stå ut med då och då om man vill vara snygg. Och det vill man ju - vara snygg alltså! Ni människor kan jämföra det med att gå t.ex till tandläkaren. Till tandläkaren är det inte jättekul att gå, men vill ni ha fina tänder så går ni dit ändå. En del upplever det värre och andra är ganska opåverkade, men riktigt mysigt är det nog ingen som tycker att det är.
Som tur är så har jag Charlotte som trimmar mig. Hennes händer är skickliga och så varsamma som det går att vara. Resultatet blir en grymt snygg Clova!
Charlotte säger att jag har blivit jätteduktig på trimbordet. Jag står eller sitter snällt mest hela tiden. Det finns dock vissa ställen som som jag inte gillar att bli trimmad på. Svansen är ett sånt ställe och rumpan...då vill jag lämna bordet! De flinka fingrarna tar sig vant genom även dessa platser på kroppen på ett så skonsamt sätt som möjligt.
Och så får man ju pauser med jämna mellanrum under trimningen.

Då kan jag passa på att vänslas lite med min favoritkille Bobby. Visst är han syndigt mörk och läcker?!

"Ser du matte - vilken kille va?!"
"Ta nu riktigt många kort som jag kan ha som idolporträtt hemma vid min korg".
Jag kan ha något på mattes sängbord också - då ser jag det bra om jag ligger i mattes och husses säng.
Hoppas att matte planerar in en långpromenad snart med Swebreezegänget. De är verkligen toppen att hänga i skogen med. För även om det är Bobby som är min favorit, så är alla vovvarna härliga kamrater till mig.

1 kommentar:

charlotte sa...

oooh vi känner oss smickrade på kennel swebreeze bobby rodnar lite fast det syns ju så klart inte eftersom han e svart!!! vi syns la på söndag på cairnpromenaden